Italiaanse keuken
Kookworkshop met het thema "Italië" Wanneer we denken aan het land van de tricolore, denken we aan de Dolomieten, Rome, Napels, Toscane, Chianti, Sicilië en pasta. Italianen houden van heerlijk eten en nemen daar ook de tijd voor. De gerechten zijn rijk aan verse ingrediënten, eerlijk vlees en zelfgemaakte pasta's. In deze workshop laten wij u de Italiaanse zon proeven, gaat u zelf pasta of heerlijke risotto bereiden met als afsluiting een bijzonder klassiek dessert.
Programma: Ontvangst met een prosecco en amuse. Kennismaking met de andere deelnemers in de sfeervolle lounge. Uitleg over de kookworkshop en de diverse gerechten die bereid gaan worden door de chef-kok. Gezellig koken met z'n allen in de ruim opgezette kookstudio. Dineren in de lounge. Afsluiting met koffie/thee en belgische bonbons.
All Inclusive, alle drank inbegrepen.
Wanneer: 22 juni 2014 en 12 oktober 2014 Aanvang: 16:00 uur Kosten: € 74,50
Menu voor 22 juni: Voorgerecht: ravioli met spinazie en ricotta Hoofdgerecht: kalfssaltimbocca met risotto Nagerecht: pannacotta van slagroom met sinaasappeldressing Menu voor 12 oktober: Voorgerecht: vitello tonnato op traditionele wijze Hoofdgerecht: Nagerecht: Tiramisu classico
Geef je op voor deze leuke en smaakvolle kookworkshop via ons contactformulier of bel ons op 026-3269905 |