Kookworkshop (3- of 4-gangen)
Samen koken is een feest.
Het zelf bereiden tijdens de kookworkshop van een heerlijk 3-of 4-gangen diner is een onvergetelijke gebeurtenis.
Aan een kookeiland samen met je collega’s, relaties of vrienden een gerecht bereiden schept een bijzondere band. De ruim opgezette kookstudio biedt voldoende plaats voor grote groepen (vanaf 15 tot 100 personen).
Begeleiding van professionele koks.
Op 8 kookeilanden worden de diverse gerechten bereid onder professionele begeleiding van onze koks. Ieder kwartaal wordt een nieuw menu samengesteld, waarbij u een ruime keuze heeft om zelf een gevarieerd 3- of 4-gangen menu samen te stellen.
Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg een menu samen te stellen.
U heeft de keuze uit het volgende seizoensgebonden menu:
VOORGERECHTEN
Salade gerookte eendenborst met frambozen aceto,kaasbladerdeeg stengel en in Port gemarineerde vijg
Mille feuille met à la minute gerookt zalm mootje met een ragfijne venkelsalade en salsa verde
TUSSENGERECHT
Gebakken speenvarken kotelet op room zuurkool met schuim van mosterd en krokant van filodeeg
HOOFDGERECHTEN VIS
Schelvisfilet "en papillotte" met citroenboter en groene asperges risotto met limoen en ansjovis
Gebakken heilbot filet op een crème van zoete aardappel gebakken pastinaak en truffel aardappel en chips van
schorseneren
HOOFDGERECHTEN VLEES
Hertenbiefstuk met rode Port saus en Pommes Duchesse
Runder entrecote met Bearnaise saus en aardappel gratin
DESSERTS
Gateau chaud au chocolat met bruine chocolade mousse en kletskopjes
Tarte Tatin van appel met kaneel sabayon, gesuikerde amandelen en vanille ijs
Geeft u de voorkeur aan het Italiaanse menu kijk dan hier
|