Vleesbereiding special
Deze bijzondere workshop gaat over het uitsnijden, pareren en bereiden van varkens vlees. We laten u zien waar het varkenshaasje, karbonaadje, filetlapje, speklapje enz. vandaan komt, hoe het wordt uitgesneden en wat de bestemmingen voor de diverse vlees onderdelen zijn. Daarna wordt er door de deelnemers, met de uitgesneden vlees delen, een voor- en hoofdgerecht bereid (o.a. zelf verse worst maken). Deze producten zullen natuurlijk ook samen gegeten worden.Bij het nagerecht kan er nog even gezellig nagepraat worden en we sluiten af met een kopje koffie. U krijgt de receptuur van deze "lekker varken workshop" natuurlijk mee naar huis. Programma:
ontvangst met Prosecco en amuse in onze lounge
introductie en demonstratie door de chef-kok zelf verse worst maken
aan de slag met de recepturen op een van de 7 kookeilanden
afsluiting met koffie/thee
een greep uit de gerechten die bereid gaan worden: Italiaanse venkelworstjes (helemaal vanaf het basisproduct bereid) Varkensoester met een hoedje van paddenstoelen Gepocheerde peer met chocoladesaus All Inclusive arrangement Wanneer: 9 maart 2014 Aanvang: 16:00 uur Kosten: € 74,50
Geef je op voor deze leuke en smaakvolle kookworkshop via ons contactformulier of bel ons op 026-3269905 |